LYRICS.AZ APPLICATION

Download from Apple Store
Download from Google Play

T-Ghost - Zdravo lyrics

[Строфа 1]
Кажу све што ми тежи, па свака трака ме ежи
Не се прави хит, период од живот се бележи
Бележи се тој што сам прошја ја, а не друг
Па макар било срање, дремање сс мој круг
За мој слух увек битови стварам
За други никад, извини што ќе ве разочарам
Не шарам по стилови него едн се тера
Ако ти лега една, ќе ти дискографија цела
Па мои дела после мене остануев
И нови генерације што доваѓав да чуев
[Lyrics from: https:/lyrics.az/t-ghost/edn-zvuchnik-edno-uvo/zdravo.html]
Да чуев, да видив мој дневник римуван
Како е почнат ку дијалект и како негуван
Како е чуван бум бап звук прљав
Како се опишуе реална слика док риме фрљам
Можда сам прљав што од овој не печалу
Ама преголема е љубав за некоју пару малу

[Рефрен]
Љубав е преголема за пару малу
Затој овој од срце праву, а не да печалу
А што е правилно никад не сам знаја
Ама знам правија сам га тој што сам га сакаја

Correct these Lyrics