LYRICS.AZ APPLICATION

Download from Apple Store
Download from Google Play

Simplicity - Bass lyrics

[Рефрен]
Бас, бас сакаш да чуеш, еве
Бас, бас рокај во кола
Бас, бас сакаш да чуеш, еве
Бас, бас пушти и дома
Бас, бас сакаш да чуеш, еве
Бас, бас рокај во клубот
Бас, бас сакаш да чуеш, еве
Бас, бас мрдај по грувот

[Строфа 1]
Појачај музика, остави басот да лупа
Не е битно дали си во Bentley или Buba
Не е битно дали е сто кец или Ferrari
Овој звук ве тера да м-м-мрдате глави
Рамењата движи, држи ја раката на волан
Наведни се на седиште само немој до пола
Колата ти бара бас, дај и малку вуфер
Ритамот е многу јак појачајте уште
Жени се палат, мажите лаат како куче
Улица се тресе, нека се дрма до утре
Диско на тркала внатре пушти Тони Зен..(зен)
Слушајте ме везден во Mercedes и BMW
Ова е за сите ефтини и скапи коли
Пушти ме во системот, остави басот да те вози
Ако неможеш да слушаш само затни уши
Или ако не ти се свиѓа...шшшт ќути!

[Рефрен]
Бас, бас сакаш да чуеш, еве
Бас, бас рокај во кола
Бас, бас сакаш да чуеш, еве
[Lyrics from: https:/lyrics.az/simplicity/-/bass.html]
Бас, бас пушти и дома
Бас, бас сакаш да чуеш, еве
Бас, бас рокај во клубот
Бас, бас сакаш да чуеш, еве
Бас, бас мрдај по грувот

[Строфа 2]
Кoга басовите грчат, кога плуќите се пунат
Кога премногу се дува сите комшии се бунат
Кога нема каде да се оди, немате ни бас во коли
Идете во клуб, зошто цел клуб гори
Подиум се тресе, г'зиња движат по ритам
Гледаат во мене, пошто јас со басот идам
DJ рока моја трака и секоја игра
Спуштени доле на ова сакам да ве видам
Мрдај се лево десно ослободи тело
Немој само една чаша, земи шише цело
Дојди до звучник да видиш како он вибрира
Седната на бас бас она мастурбира
Високи штикли, без гаки, многу кратко мини
Качени на маса намерно, се да се види
Пури се влечат, шампањи, се пие виски
Да ве чујам бас бас, за мене викни

[Рефрен]
Бас, бас сакаш да чуеш, еве
Бас, бас рокај во кола
Бас, бас сакаш да чуеш, еве
Бас, бас пушти и дома
Бас, бас сакаш да чуеш, еве
Бас, бас рокај во клубот
Бас, бас сакаш да чуеш, еве
Бас, бас мрдај по грувот Текст - Rap Genius Macedonia

Correct these Lyrics