LYRICS.AZ APPLICATION

Download from Apple Store
Download from Google Play

Dare DT - Shto e Moe, Toa Shtitam! lyrics

[Строфа 1: Аце]
Директно од калта пуштени корени
Борци како Спарта, а дуелите се добредојдени
Па кој прв ќе пожели да оди со Богови?
Гром по нив, свети ко да ги чадат попови
А ние ко од село у Париз на бурек
То ест, не знам што кур бараме овде и каде утре
Дали ќе бидам културен како некој студент
Или ќе ги плашам сите ко врисок на Пупе?
Едно е сигурно, те мразам и ти мене
Нема потреба од правење фаци, грд си веќе
И нема потреба од вадење траки
Кога денес ќе не видиш и ќе посакаш да не си не сретнел

[Рефрен x2]
Што е мое тоа штитам, сакаш beef, го имаш
Од цела екипа што на клупи пуца freestyle
И на бит снимам стихови ко 300
Непобедливи се, па ај пробај пак да дисаш

[Строфа 2: Гочка]
Не ти правам фори, метафори, моето срце преку бит збори
Го искашлувам од плуќа, зелени гадотии
За сите мисири, зошто ли пиздиш ти?
Толку ли ве боли што ве сметам за неспособни?
[Lyrics from: https:/lyrics.az/dare-dt/-/shto-e-moe-toa-shtitam.html]
А секој сака да сече, кој сече, кур влече
Пробај нешто друго, а не што прават другите
Јас сум простак, давам прост бран
Нема потреба да глумам асфалт за да искинам
Јас сум Драма, а ти funky како мирис од штала
Од мене само еден стих и испадна будала
Немој да се beef трипаш да не те заковам за штица
Мојата екипа тука сум да ја штитам

[Рефрен x2]

[Строфа 3: Веле]
Еве ме пак на бит, за мисири ко што си ти
Додека мењам личен опис сине преку лирики
Ти седиш дома и мисириш пред ТВ по цел ден
И се криеш како кур на ТВ 1000, деген
Ова е контра, карате, крева од спање со шамарање
Нема негирање, признавам, е малтретирање
Па и да сум пријавен во полиција, еби ја
Порадо би делел ќелија со Љубе и Велија
Проба да дисаш, па дали си нормален?
Твојот дис е добредојден како секс орален
Како сеф провален, твојот скил проверен
И е докажано дека во играва си лесен плен

[Рефрен x2]

Correct these Lyrics