LYRICS.AZ APPLICATION

Download from Apple Store
Download from Google Play

Dare DT - Izgubeni Vo Prevodot lyrics

Деки:

Во рапов страсни романтичари, што пушат кур за ич пари
личам ли ко да пичам филм на ефтини музичари?
Па пичка ви матер! Си актер платен ова заушка по врат
за стилот одвратен еве ти дис за атер
патем да знаеш кој е од каде, кој рапов го бранел
да не падне а не мрчел дека number one е!
За време на, сцена рап, поделена, сум верен на
тврд звук римата проверена, хип-хоп од пелена
еве на, flow што гори ко дериват, не си Berry White
смени рап си цивил меѓу лирична герила
ако пичка рап ти сменила, ја жена врат па бесилка
стилот пресликан, па марш од тука не си наш!
Ова носи тежина еби тираж, не ни штимаш
ти викаш имаш скил плус се фурате на
гледаност на youtube у спут секс гуру, живо секс бутур
рокам без усул за да гинеш без куртул!

Даре:

Кувам на мајкот пак, дур рапов пати карпел тунел!
Дур репетирам ти си напет ко да страдаш од турет-
ов синдром, губите на битот, изгубен во стихот
би возел боље ти со reverse, ние темни ко Keaton!
Стихов вперен ко да мајков е калибар девет!
Сте -- хард ко импотентен, сме хард -- до испод мермер!
Ме осеќаш во воздух, просто ко да си ти Phill Collins
гинат емсија ко мајкот да го држи Грозни!
Смешни сте ко Bernie Mac, штета што не сте -- мртви!
Во здив дур сечам ко Edgar -- емсија -- тврди!
Чудно како пола од вас се губат во превод
кои биле вистински ќе гледаш на крајот од денот!
[Lyrics from: https:/lyrics.az/dare-dt/-/izgubeni-vo-prevodot.html]

Маро:

Имам разбирање за цена, голема гордост за денар
полов орган за да кренам секаков обид за смена
нема, интерпретации ко Куран и Библија
сепак има заповеди проповед и света мисија
шеснаесет на број како на Исус чуда
за предавници ко Јуда гревови ко за без сума
тежи круна, а воедно и тронот е ладен
носите лесно и лето, ние Скопско вие Радлер
музикава е -- една карта, еден правец, една тајна
под лириката ви пишува -- Made In China
ние не спиеме со масата ко секад вечно успана
се прашувам дали имате муда под сукњата!?
Правиме услуга, денес преводот е скап
а нема преводи за факт, немате веќе Р од рап!
Па пред да почнеш да се фалиш за дела
има ли повеќе од петнаес вашата клиентела!?

Аце:

Се осеќам ко поет заробен во ова поле
кое не е натпревар меѓу култури само бој е
шо е целта, не ја сфаќам теми ко да сум од свемир
земјани чекаат смисла ко од книгата на Ели
а, ја не припаѓам тука, помеѓу Брутус и Јуда
со група луѓе шо музикава ја направи бука
нема хармонија, и не сум горд на збор
ко секој втор шо вика свој ко да е Македонија
а наш е овој рап и револт, ко револвер во чело
предолг е патот изоден, ти си на почеток
кревок ви е стилот изеден, а овој тврд и редок
пораката ја нема негде е изгубена во превод

Correct these Lyrics