LYRICS.AZ APPLICATION

Download from Apple Store
Download from Google Play

Ajs - So Koj Pamet? lyrics

Ајс:

Еј со кој памет ти глумиш улица и тежок лебар
не се курчи ќе те најдат ко на бекам џипот во Дебар!
Со кој памет, снимаш спот војна кога не си имал beef ти
жифти Фифти иди вежбај зошто све сте мивки!
Но со кој памет, се праат демек опасни во траки
а, кога ќе излезат хиените од мракот тогаш се серат сите во гаќи!
Со кој памет, пишуваат текстови ко деца во осмо
звучи просто, јас ќе рапувам за цел космос
а со кој памет би иделе против нас, кога ве скротив јас
готви фас, ризла и мотив грас
повеќете се фураат гангстери но верувај тоа е лага
срањето никогаш нема да запре затоа оставам вечна Длабока Трага!

Тоди:

Слушнав имате фанови возраста во просек десет
деца со забрана за надвор да бидат после десет
влагам во потсвеста за светата кауза рап
на битот стај пауза, фрли листот и магла брат!
Длабока пламнува пак, ледот ве мрзна
рапот ни е скапоцен како на Голум магичниот прстен
демек на врв сте а под нозе ви гори
кога би враќал на ова би звучело -- те молам немој пак боли!
Но имам мотив а и незнам да преќутам
да бев судија во рапов до сега ќе имав пресуда
строго забрането со закон таков рап
па размисли што сме рекле кога ќе помислиш да снимаш пак!

Даре:

Сме тим што ебе емсиња ко Jeffrey Duhmer и Bundy
[Lyrics from: https:/lyrics.az/ajs/-/so-koj-pamet.html]
во налет варди тим, команди слушаш задњи, зар ти?
Во биф телефонираш дома ко ET
па налик си прљав ко Harry, вокали во тонат нали?
Тие битови премали, жалам неможеш да палиш!
Дур имам повеќе punch од забава на Betta-House, дали?
Не ве памтат во рапов ко Клинтон и Левински
не сте срањето, но срање сте, па дис ли мислиш?
Кога хитот ти е топ на поп-листа, ти боље гради биста
во уста ла виста, дур саботирам бендови со b**h slap
ти гитла, јас чистам срање рап со мисла
дур Ајс-от зад мене врти ризла!
"Гледам мртви емсија" -- кажав на психијатар
сите во зијан дур сечам -- Дигиди Das Efx ко сатар!
Сте готови уште од 90та
кога моите инвестираа во рапов, да ви пренесам!

Маро:

Си мислат играме игра но ова станува Jumanji
повели скокај но немаш јаже не е bungee jumping
ти бројам секунди па пишува писма
рапов е алат што пренесува порака како дизна!
Клизна, еден чекор па си доле во огнот
пак заборавив да кажам овде лизгав е подот, болно!?
Мене ме заболе кон што си целел
и после горење на крајот би ти серел врз пепел!
Демек се некакво движење но извини
не се крева револуција на партиски митинг
не сте ебачи, лажете, не сфаќам намера
сите знаеме сантими се додаваат на камера!
Па што се случува со рапериве денес
со линии што звучат ко да се од Златен Стремец
сакаат надвор а ги бива за по дома
па со кој памет би пробал да вратиш назад на ова!?

Correct these Lyrics