LYRICS.AZ APPLICATION

Download from Apple Store
Download from Google Play

Ajs - Eden Filjan Zad Agolot lyrics

[Рефрен]
Биди мирен, од фиљан дим е
Прекини со зборење сине, само правиме повеќе
Фиљан траки, а ти кај си? Пловиме, а ти на дно
Зад аголот со фиљан, што?

[Строфа 1: Аце]
Нема вовед, одма серам во ера на Тerranova шлаг
Дотеран со цела шема, тера мода на рап
А поштувале децава демек и Biggie и Nas и Pac
А трака од Cella Dwellas не препознаваат
Па да, го снимив битов, и нема кревање џева
Нема ни бегање штом ќе и влезам јас на целава Diesel шема
Која што изгледа, како Бексо и Џевад
А јас ги праќам како џелат се до Божјиот прелаз
Па јас и Ајс сме тука, како група од бум бап
У џунглава хиени бришат ко од Тимон и Пумба
Со урбана герила, екипа ко Планинска Бура
Во клан ко да е Ku Klux споен со Wu Tang
Ова не е клуб, туку тортура
Па не го викај ова рап, брутал е ко Sepultura
Пап, пукаме ко петарди на новогодишна журка
[Lyrics from: https:/lyrics.az/ajs/-/eden-filjan-zad-agolot.html]
Рап го чуваме ко од Алфи додавајќи го под рукав
Па е тука, со нас на клупата и се пушат
Толку добри фиљани што те дигаат како кула
Ајфел, ајде улетај овде горе на дружба
Кај се кува тоа срање кое сите ќе го чујат

[Рефрен]

[Строфа 2: Ајс]
Се чувствувам инспиративно, мислам тоа е како нагонот
Секојдневно екипно бараме дупки во законот
Со Аце снимаме нов проект во Зад Аголот
Кој ги ебе тие против нас што коваат заговор
Вие сте глупи, смотани, смотани ко фиљани
На free немаш рими, сигурно ќе бидеш зијан ти
Остај ги тие што велат немаат појма кој се Cella Dwellas
Рапериве ги селам од прелаз на прелаз
Рими никогаш не сум штедел за секој што претел
Уште како дете во слободен стил сум бил спретен но штетен
По здравјето на останатите МС-ња па
По околината стриктно од љубов, во тоа е вистината

[Рефрен х2]

Correct these Lyrics