LYRICS.AZ APPLICATION

Download from Apple Store
Download from Google Play

Ago - Vakvi Pesni lyrics

[Строфа 1: El Borracho]
Значи, повеќе не се интересни вакви песни
Па не одбегнуваат како последни страници на весник
Да бидам во Дневник, страна матуранти
Можеби ќе бидам многу попознат, ме пратиш
Очигледно, а очите не му гледаат
За црн стап се држат, нема никогаш да се пуштат
Сфаќаш? За црн стап се држат
Мораме метафора, цензурата е куууууу...
f** it, пошто мораме сите странски
Рапов е во транзит, немаме фрази наши
Но ќе биде, сега сум нигер, јоу мааафака
Имам име, имам бицепс имам десет карат
Мама ме кара, не сака да пцујам
Но кога ќе ги видам рапериве како трујат
Нека излезат на воздух, нека ги фати промаја
Мозокот нека го проладат, озбилно му треба одмор брат
И мислам ќе ме сфатиш
Кога ќе те замолам за тракава да ми ја лајкниш
Многу ми значи, ти ветувам ќе ти вратам
Но немој да бидиш пеер пошто на блок ќе те ставам
Ебате социјална мрежа
За социјална држава, и младина скржава
Што нејќе да се потроши за еден ебан албум
Јебига и овој нека оди free download
Така иде рапот
Исто како нарко-тик, во црни пазари
[Lyrics from: https:/lyrics.az/ago/-/vakvi-pesni.html]
Се дава за без пари, останавме без пари
Пошто сме биле многу лојални
Па да не сакаш да се продадам
И после пак да серам дека врвот е ко поплава
И после пак да серам, е убо да си славен
И после пак да сум рапер, ееееее матер
Кој куу брате, не иди така
Еднаш си се продал, не си девица, ме сфаќаш
И колку да си валкан, и колку да си хард брат
Спомените во деветка од грозоморен настан

[Строфа 2: Аго]
Уф каква фотка, approve кликам
Ик ме спомнуваш, ик не престанав да икам
Викам, ова е МС кое треба да се сака
Одиме споро зошто ебати сексот набрзака
Така дааа, сфати го ова како заканааа
Ќе те најдам и ќе плачам ко твојата најсакана
Ело-Село Квентен, на дело дивергентен
Многу ебеш брате, високо си ителегентен
Што има врска тоа со тоа, поента страшна
Идејата на рапот е? Пиши за домашна
Трева трева, ебам ебам, јас сум шема
Ама од сето тоа, абе ништо да се нема
Спрема ова, Аго хејта, љубомори, плаче
Зошто рапот го дигнавте на ниво на забаваче?
Без ќеш и нека никој не ме слуша
Ќе сум тука, на мајк, со љубов, од душа Текст — Rap Genius Macedonia

Correct these Lyrics